Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump elég kemény Kim Dzsongunnal

888.hu

2018.04.19. 07:28

"Ha nem gyümölcsözõek a tárgyalások Kim Dzsongunnal, akkor otthagyom" - fogalmazott Donald Trump amerikai elnök az észak-koreai vezetõvel esedékes tárgyalásairól szerda este Abe Sindzó japán kormányfõvel tartott sajtótájékoztatóján Floridában.
MIAMI, 07:28

"Ha nem gyümölcsözőek a tárgyalások Kim Dzsongunnal, akkor otthagyom" - fogalmazott Donald Trump amerikai elnök az észak-koreai vezetővel esedékes tárgyalásairól szerda este Abe Sindzó japán kormányfővel tartott sajtótájékoztatóján Floridában.

Trump kifejtette: mindent megtesz azért, hogy tárgyalásai az észak-koreai vezetővel "világraszóló sikert" hozzanak, de ha úgy látja, hogy eleve nem lehetnek sikeresek, akkor el sem megy a találkozóra. Leszögezte: Washington mindaddig folytatja a lehető legnagyobb nyomásgyakorlást, amíg Észak-Korea fel nem számolja atomfegyverzetét – írja az MTI.

Abe Sindzó japán miniszterelnök bátorítónak mondta, hogy Donald Trump a Kim Dzsongunnal folytatandó megbeszéléseken felveti majd az Észak-Korea által elrabolt japán állampolgárok ügyét is. Trump elnök megerősítette, hogy nem csupán ezt, hanem az Észak-Koreában fogva tartott három amerikai ügyét is szóba hozza majd az észak-koreai vezetőnek.

Észak-Korea már korábban elismerte, hogy az 1970-es, 80-as években elrabolt 13 japán állampolgárt. Japán szerint azonban az elrabolt – és remények szerint még életben lévő – japán állampolgárok száma 17.

A sajtókonferencián újságírók kérdéseire válaszolva Donald Trump ismét hangsúlyozta: sem ő, sem elnökválasztási kampányának munkatársai nem játszottak össze oroszokkal a választási győzelem érdekében. Az erről szóló híreket ezúttal is kacsának minősítette, amit szerinte az elnökválasztáson alulmaradt demokrata pártiak találtak ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére