Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok soha sem voltak vevõk a Soros-szervezetek politikai termékére

Sümeghi Lóránt

2018.04.22. 15:58

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint az érintett csoportosulás nem érti a magyar közgondolkodást, a magyar szellemet, nem látja azokat az összefüggéseket, amelyek az anyaországi és a külhoni magyarok között vannak.

Mint ismert, 34 éves tevékenység után zárja be budapesti irodáját soros György alapítványa, a Nyílt Társadalom, amely bejelentette, hogy Bécsbe költözik. A szervezet ugyanakkor hivatalosan nem indokolta meg döntését.

Lomnici Zoltán az M1 reggeli műsorában úgy fogalmazott, az alapítvány legutóbbi négyéves tevékenysége meglehetősen militánsnak, hangosnak értékelhető. Az alkotmányjogász szerint, vélhetően van összefüggés az április 8-ai választás eredménye, illetve az iroda elköltözése között. Úgy vélte,

határozottan kiderült, hogy a Soros-szervezetek egyfajta politikai terméket kínálnak, amelyre a magyar emberek többsége nem vevő." 

A szervezet által leírt célokkal a többségi társadalom egyetért, de tulajdonképpen kiderült, hogy a Soros-féle szervezetek egyfajta szponzorációs tevékenységet folyatnak, amely mögött egyértelmű a politikai szándék.

E nemes célokat használták fel politikai, gazdasági célok elfedésére, árnyékot vetve ezekre" 

tette hozzá.

E célok pedig – mint például a bevándorlás segítése, szervezése – ellentétesek a többségi Magyarország akaratával, ezért feloldhatatlan ellentét alakult ki a magyarok és a Soros-szervezetek között – fogalmazott Lomnici Zoltán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére