Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életfogytiglant kapott a dán mészáros

Nagy Gábor

2018.04.25. 23:30

Bûnösnek mondta ki a koppenhágai bíróság Peter Madsen feltalálót, aki brutális kegyetlenséggel végzett Kim Wall svéd újságíróval.
KOPPENHÁGA, 23:30

Bűnösnek mondta ki a koppenhágai bíróság Peter Madsen feltalálót, aki brutális kegyetlenséggel végzett Kim Wall svéd újságíróval.

Ismert, a svéd újságírónő tavaly nyáron, augusztus 10-én este hétkor Koppenhága városában szállt be abba a házilag készített tengeralattjáróba, amit Peter Madsen készített. Kim Wall csupán cikket akart írni a járműről. A feltalálón és az újságírón kívül más nem volt a fedélzeten. Pár nappal később a hatóságok a tengeralattjárót elsüllyedve találták meg dán felségvizeken, az újságíró holttestét pedig (fej és végtagok nélkül) augusztus 21-én sodorta partra a víz, szintén a dán főváros közelében. A rendőrség kezdettől fogva Peter Madsent gyanúsította, aki elfogása után folyamatosan egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett.

A döntő bizonyítékot egy DNS-vizsgálat adta, az ugyanis azonosította a lefejezett, végtagok nélküli holttestet, sőt a rendőrök a nyomozás során az elsüllyedt tengeralattjáró fedélzetén is tudtak nyomokat rögzíteni. Emellett a hatóságok a feltaláló számítógépén olyan felvételeket találtak, melyeken nőket kínoznak, illetve csonkítanak meg.

Szerdán a koppenhágai bíróság bűnösnek találta Peter Madsent (gyilkosság, csonkítás és nemi erőszak vádjában), ami miatt életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott – írja a BBC.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére