Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Semmilyen tisztséget nem vállal Hadházy az LMP-ben

Sümeghi Lóránt

2018.04.27. 12:00

Hadházy Ákos, az LMP eddigi társelnöke a közösségi médiában jelentette be, hogy bár csatlakozott az LMP új frakciójához, tisztséget sem a frakcióban, sem a pártban, sem a parlamentben nem fog betölteni.

A Simicska Lajossal jó viszonyt ápoló Hadházy legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy párttársával, Sallai R. Benedekkel egy tettlegességig fajuló vitába keveredett, miután kiderült, Hadházy Szél Bernadett-tel közösen megtagadta a párt korábbi filozófiáját, amely a többi párttól való távolságtartásról szólt.

Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy Szél és Hadházy elkezdett tárgyalni a választási együttműködésről a saját maguk által korábban olyan elfogadhatatlannak és múltbeli pártoknak titulált baloldali pártokkal, mint az MSZP és a DK.  

Hadházy Ákos

Tegnap este megalakult az LMP új frakciója, amihez csatlakoztam. Tisztséget sem a frakcióban, sem a pártban, sem a parlamentben nem fogok betölteni. Ahogy eddig is, továbbra is kifejezetten támogatni...

Mint ismert, Hadházy és a párt egyes vezetőinek a viszonya már a választási kampányban is szemmel láthatóan elmérgesedett, a politikus ugyanis a választókörzetében úgy lépett vissza egy nála esélyesebb ellenzéki javára, hogy erről a vezetés nem tudott. Ezt követően azzal takarózott, hogy Schiffer András megfenyegette azokat, akik visszalépnének más ellenzéki jelölt javára. A korábbi pártelnök Hadházy ezen állításait tagadta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére