Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2018.05.25. 19:59

Errõl szólt a mai nap.
Orbán: a magyar államnak kötelessége fellépni a migráció szervezői ellen

Orbán Viktor a közrádiónak adott pénteki interjújában kifejtette, Magyarországot továbbra is támadja az EU az illegális bevándorlás kapcsán, és ahhoz, hogy meg tudjuk védeni a hazánkat a brüsszeli elittel szemben, új szabályokat kell alkotnunk. Megjegyezte, hogy a migránsok útját egyesek megszervezik, jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak nekik, valamint a magyar hatóságok előtt képviselik őket – mindez pedig nemzetbiztonsági kérdést jelent. Megjegyezte, hogy idén a nyugdíjemelésen túl nyugdíjprémiumra és adócsökkentésre lehet számítani. Hozzátette, hogy a kormány a gyermekvállalásról is konzultációt indít.

Soros György dollármilliókkal küzd a Brexit ellen

Kiszivárgott, hogy Soros György Nagy-Britanniában dollármilliókkal támogatott egy olyan politikai szervezetet, amelynek az az egyetlen célja, hogy a britek többségi akaratával szemben meggátolja a Brexitet. Egyre több bizonyíték cáfol rá a nemzetközi liberálisok azon állítására, miszerint Soros egy igazi jótét lélek, aki soha sem avatkozik bele szuverén nemzetállamok belügyeibe.

Big Pikcsör Milo Yiannopoulosszal

A 888 exkluzív interjút készített Milo Yiannopoulos radikális szólásszabadság-párti újságíróval, a New York Times bestseller szerzőjével. Az interjúban szó esett Soros Györgyről, Donald Trumpról és Orbán Viktorról is. De olyan aktuális és érdekes témákról is olvashattok benne, mint az iszlám, az európai kultúra, a szólásszabadság, valamint a jobb és a baloldal küzdelme.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére