Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így megy ez a libsiknél: lemészárolt áldozaton röhögcséltek a NOFX zenekar tagjai

Sümeghi Lóránt

2018.06.02. 20:55

A baloldali, anarchista NOFX nevezetû amerikai punkrock együttes az ország történelmének legsúlyosabb tömegmészárlásával kapcsolatban viccelõdött. A liberális tolerancia nevében, egy ízes "vidékiezés" keretében gyomorforgató, kegyeletsértõ viccet sütöttek el az 58 halálos áldozat kapcsán.

A zenekar éppen Las Vegasban lépett színpadra, ahol mint ismert, 2017. október 1-jén egy férfi tüzet nyitott egy helyi kaszinóhotel 32. emeletéről a lenti sugárúton zajló countryfesztiválra, megölve ezzel 58 embert, és további 500-at megsebesítve. Ám a NOFX zenekart az amerikai történelem legsúlyosabb tömegmészárlásának ténye nemigen hozta zavarba, igazi toleráns liberálisokhoz méltóan el is kezdtek viccelődni a vérfürdő áldozatain.

Szerintem csak akkor lőnek rád Vegasban, ha egy countryzenekarban játszol"

– kezdett bele a NOFX egyik tagja a színpadon, mire az undorító viccre rácsatlakozott a frontemberük, Fat Mike, eredeti nevén Michael Burkett is.

Ez tényleg szívás, de legalább nem punkrock, hanem country rajongók [voltak a halottak]."

– viccelődött a frontember – aki korábban egy Donald Trump amerikai elnökről mintázott szobrot fejezett le – ráerősítve arra a liberális, városi sztereotípiára, miszerint akik countryzenét hallgatnak az USA-ban azok utolsó, bunkó vidékiek, tehát már szinte nem is kár értük.

A gyomorforgató viccek hallatán a közönség nagy része pfújolásba, füttyszóba kezdett, mire a zenekar frontembere csak annyit mondott, "legbelül, ti is azt gondoljátok, amit én." Bár a zenekar tagjai később bocsánatot kértek, egy következő, ohiói fellépésüket törölték a rendezvényszervezők.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére