Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A videobírónak hála Svédország legyõzte Koreát

Pörge Béla

2018.06.18. 15:51

Nem volt túl izgalmas találkozó, nehezen, de megérdemelten nyertek a svédek.

Az első percekben Dél-Korea volt aktívabb, majd szépen lassan átvette az irányítást Svédország. Komoly helyzet azonban alig-alig akadt az első félidőben, egy-két jobb lövést láthattunk, míg koreai oldalon Son elfutásaiban volt meg a veszély.

Jellemző volt a meccsre a sok szabálytalanság, sajnos sokszor kellett megállítani a játékot, ez nem tett jót az amúgy sem túl izgalmas mérkőzésnek.

A második játékrészben a svédek aktívabban kezdtek, ennek ellenére Dél-Korea előtt adódott az első nagyobb helyzet egy fejes révén, de maradt a 0–0, ahogy Toivonen fejes után is az 56. percben, az volt a meccs addigi legnagyobb lehetősége.

A 62. perc után aztán ismét a videobíró került főszerepbe. Egy első ránézésre is nagyon gyanús szituációt nem fújt be a bíró a koreai 16-oson belül, sőt, Dél-Korea már támadást vezetett, amikor a videóbíró miatt megállt a játék. A videózás után a játékvezető befújta a büntetőt, ami egyébként tényleg az volt.

Granqvist belőtte a tizenegyest, vezetést szerzett Svédország.

A gól után nem sokat változott a játék képe, a svédeknél volt többet a labda, ők voltak veszélyesebbek, bár ahogy telt az idő, inkább a védekezéssel foglalkoztak, Korea viszont képtelen volt komoly helyzetet kialakítani, bár a végén nyomtak, de mindössze egy veszélyes fejesük volt a hosszabbításban.

Maradt tehát az 1–0, ami azt jelenti, hogy Svédország és Mexikó holtversenyben vezeti a csoportot, Németország és Dél-Korea előtt.

Szombaton Dél-Korea–Mexikó és Németország–Svédország-meccs lesz a csoportban, sok kérdés eldőlhet akkor.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére