Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem vállalják be a szervezõk a svéd fesztivált, mert annyi szexuális zaklatás történt rajta

Forisek Ádám

2018.06.21. 13:50

A Bravalla nevû rendezvény Svédország legnagyobb zenei fesztiválja, amit eddig minden évben megtartottak. Ám az erõszakoskodó migránsoknak köszönhetõen megszakad a hagyomány.

A Bravalláról tavaly már mi is írtunk. 2017-ben legalább tizenegy szexuális zaklatás történt a fesztiválon, ez letartóztatásokhoz is vezetett. 2016-ban pedig negyven fiatal lány panaszkodott arra, hogy „idegen” kinézetű emberek zaklatták őket. Az egyik áldozat, egy 17 éves lány azt mondta:

Valószínűleg migránsok támadtak rám. Sajnálom, hogy ezt mondom, de ez az igazság.”

A szervezők ezért döntöttek: nem rendeznek több fesztivált. Felmerültek ugyan pletykák arról, hogy csak a 2018-as év fog kimaradni és jövőre visszatér a Bravalla, de ezt a szervezők cáfolták. A döntéssel kapcsolatban sajnálatukat fejezték ki, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy ez inkább társadalmi probléma, nem pedig a fesztivál hibája.

A nemi erőszak fellegvára

Le kell szögezni, hogy a szexuális zaklatások és a nemi erőszakok számát illetően Svédország katasztrofális helyzetben van: 2016-ban és 2017-ben 43 embert ítéltek el csoportos nemi erőszak miatt, ebből 42 elkövető migrációs háttérrel rendelkezett. A svéd bűnügyi statisztikai hivatal (BRA) adatai szerint 2017-ben 7 230 nemi erőszakra került sor. Ez 10 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest, amikor is 6 720 ilyen jellegű bűncselekményt követtek el.

Hogy ez a szám mit is jelent pontosan? Azt, hogy ha nem fog növekedni a nemi erőszakok száma, akkor a svéd nők valamivel több mint 12 százalékát, azaz 8 nőből egyet megerőszakolnak az élete során.

A szám úgy jön ki, hogy jelenleg 5 millió nő él Svédországban. Az átlagélettartam 85 év, és ha évente 7 230 nőt erőszakolnak meg, akkor összesen 614 550 nemi erőszakra kerül sor egy nő átlagos élettartama alatt. Ez pedig azt jelenti, hogy nyolcból egy nőt megerőszakolnak az élete során.

Minden előjel szerint azonban a helyzet csak romlani fog, hiszen egyszerűen annyi nemi erőszak és szexuális zaklatás történik a skandináv államban, hogy a rendőrségnek egyszerűen már nincs kapacitása érdemben foglalkozni ezekkel az esetekkel. Hetekig halogatják ezeket a bűncselekményeket, és ha el is kapják a bűnöző migránst, akkor is valószínű, hogy enyhe ítéletet fog kapni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére