Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A józsefvárosiak arról dönthetnek, továbbhaladnak-e a fejlõdés útján

Forisek Ádám

2018.07.06. 14:40

Sára Botond megválasztása a garancia a nyolcadik kerületben elért eddigi eredmények megvédésére. Ezt Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója mondta pénteki sajtótájékoztatóján.

Baczkó Norbert a II. János Pál pápa téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, óriási tétje van a vasárnapi időközi választásoknak: a józsefvárosiak arról dönthetnek, maradnak-e a fejlődés útján.

Ha a józsefvárosiak most rosszul döntenek, minden eddigi eredményt kockáztatnak, mert az ellenzék és a bukott SZDSZ álcivil jelöltje alkalmatlan arra, hogy a megvédje a józsefvárosiak érdekeit – szögezte le.

Baczkó Norbert szerint a nyolcadik kerület hosszú éveken keresztül leromlott közterületeiről, szörnyű állapotban lévő épületeiről és rossz közbiztonságáról volt híres. Ide vezetett az ellenzéki ámokfutás, ami majdnem tönkretette a kerületet.

Értékelése szerint mára Józsefváros a fiatalok kerülete lett, egy olyan városrész, ahol jó fiatalként élni, lakni, egy pezsgő egyetemváros 13 egyetemmel, általános- és középiskolákkal, kiváló gimnáziumokkal. "A drogosokat pátyolgató civil szervezetek" eltűntek és érezhetően javult a közbiztonság.

Hangsúlyozta: Sára Botond jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a garancia az eredmények megvédésére, ezért arra kért minden józsefvárosi fiatalt, hogy szavazzon rá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére