Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez már a vég: németek tüntettek az Európát migránsokkal elárasztó "civilek" mellett

888.hu

2018.07.07. 20:31

Tüntettek szombaton Berlinben és Németország több nagyvárosában, hogy a Földközi-tengeren "mentést folytató civil szervezetek" munkájának akadályozása ellen tiltakozzanak.
BERLIN, 20:31

Tüntettek szombaton Berlinben és Németország több nagyvárosában, hogy a Földközi-tengeren "mentést folytató civil szervezetek" munkájának akadályozása ellen tiltakozzanak.

Az RBB berlini regionális hírportál jelentése szerint több ezres tömeg gyűlt össze délután a belvárosban, ahonnan a kancellári hivatalhoz indultak. Sokan narancssárga ruhát viseltek szolidaritásuk jeléül. A transzparenseken olyan feliratok voltak olvashatók, mint "Állítsátok meg a halált a Földközi-tengeren!".

Lipcsében, Münchenben, Hannoverben, Ulmban, Heidelbergben és Frankfurtban is volt hasonló tiltakozás.

Az ENSZ adatai szerint idén mintegy 1400 ember tűnt el a Földközi-tengeren Afrika és Európa között. Az új olasz kormány bejelentette, hogy egyetlen civil mentőhajót sem enged kikötni az olasz kikötőkben. Szerintük a civilek akarva-akaratlanul embercsempészek kezére játszanak azzal, hogy a kimentett embereket Európába szállítják. A civil szervezetek hajóit Málta sem fogadja.

Európa a miénk - üvöltötték az NGO-hajókon érkező migránsok

Nyugat-európai liberálisok hajókkal hozzák be Európába az afrikai kontinens muzulmánjait, akik nem munkavállalóként, hanem sokkal inkább me...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére