Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fehér és idõs egyetemi professzorokat aláznak meg a "sokszínûség" jegyében

Sümeghi Lóránt

2018.08.11. 20:30

Államilag finanszírozott, politikai korrektségre nevelõ kezdeményezés célpontjául estek fehér és idõs egyetemi professzorok, akik a brit állam szerint talán önkéntelenül, de mégis hordoznak magukban elõítéleteket egyes kisebbségi lakosokkal szemben.

Kifejezetten diszkriminatív módon, azaz bőrszín, kor és nem alapján jelölték ki azokat az egyetemi professzorokat Nagy-Britanniában, akik mellé kisebbségi örökséggel megáldott "mentornőket" fognak delegálni állami pénzen annak érdekében, hogy felhívják az "egy korábbi világban szocializálódott akadémikusok" figyelmét a változó kultúrára, sokszínűségre.

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

A Birminghami Egyetemen tevékenykedő John Rowe végrehajtó szerint minderre azért van szükség, mert sokan tudattalanul is hordoznak magukban előítéletességet másokkal szemben. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél gyakrabban szembesüljenek hibáikkal, így majd gyorsabban fognak tudni megszabadulni téves prekoncepcióiktól.

Rowe azt is elárulta, hogy már alig várja, hogy egyes professzoroknak konfrontálódniuk kelljen mentoraikkal, ami az előítéleteiket illeti. Várom, hogy kényelmetlenül érezzék végre magukat – fejtette ki. A program, mely az "Egyenlőség, sokszínűség és inkluzivitás" nevet viseli, mintegy 5,5 millió angol fontnyi állami támogatást kap, amely átszámítva majdnem kétmilliárd forintot jelent.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére