Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik úgy döntött, inkább hagyja a baloldalt felállni a XV. kerületben

Sümeghi Lóránt

2018.08.14. 15:15

Az önmagát folyton-folyvást a "legerõsebb ellenzéki pártnak" beállító Jobbik ismét úgy akarja elkerülni az orbitális pofont s kudarcot, hogy inkább el sem indul a XV. kerületi idõközi választáson.

Legalább is ez derül ki a párt által kiadott közleményből, miszerint pénzügyi okokra hivatkozva "a Jobbik nem indít saját jelöltet a főváros XV. kerületében, szeptember 30-án tartandó időközi polgármester-választáson". Ehelyett inkább hagyják, hogy a Fidesz-KDNP által indított László Tamás ellen felálljon a teljes baloldal által támogatott Németh Angéla. 

A választást azt követően kellett kiírni, hogy Hajdu Lászlót (DK), a kerület korábbi polgármesterét áprilisban országgyűlési képviselővé választották. 

Mint ismert, nem először játszik össze informálisan a Jobbik és a baloldal. Májusban ugyanis hasonlóképpen döntött a párt, amikor az V. és a VIII. kerületi időközi önkormányzati választáson engedték át a terepet a baloldalnak. Érdemes megjegyezni, aki kicsit is ért a kampányoláshoz, az tudhatná, a pénzhiányra való hivatkozása azért nem hiteles, mert jelölteket bármilyen gyakorlati kampánytevékenység és pénzköltés nélkül is állíthatnak pártok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére