Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.08.15. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Szudáni bevándorló volt a londoni terrortámadás végrehajtója

A balliberálisok gyorsan hozzátennék, hogy ez csak egy – újabb – elszigetelt eset. A tegnapi londoni terrortámadás végrehajtója egy szudáni bevándorló, bizonyos Salih Khater volt. Sajtóinformációk szerint a férfi Birminghamben telepedett le, több órát autózott a fővárosba, hogy végrehajtsa a támadást, amelyben szerencsére senki sem halt meg. Ha többet szeretnél megtudni, akkor katt ide.

Ez a cég lehet a felelős a genovai híd összeomlásáért

Az Olaszországban összeomlott hidat két évvel ezelőtt átmenetileg le kellett zárni, mivel már akkor életveszélyesnek nyilvánították a hatóságok. A híd karbantartásáért felelős olasz magáncég, az Autostrade per l'Italia autópálya-koncessziójának visszavonását tervezi a kormány, illetve egy azonnali, 150 millió eurós bírság kiszabása is várható a tragédiával összefüggésben. A katasztrófáról és a cégről itt olvashatsz további részleteket.

Merkelék jóváhagyták a harmadik nem bevezetését

Ez azt jelenti, hogy az anyakönyvi kivonatban a férfin és nőn kívül biztosítanak majd egy harmadik választási lehetőséget is. A harmadik választási lehetőség pedig a "divers", azaz a "vegyes" lesz. Az interszexuális emberek eddig csak nem nélküli személyekként regisztrálhatták magukat. A témában itt találsz még több infót.

Akit érdekel a gender mint téma, az elolvashatja egy olvasónk érdekes írását is. Mint a pszichológus hallgató írta, "nem a társadalom hozza létre a nőt és a férfit, hanem nő és férfi építik fel a társadalmat". Remek írás lett, ajánljuk mindenkinek.

Közérdeklődésre tarthat számot Pozsonyi Ádám legújabb cikke, amely az Oravecz Nóra sárgul címet viseli. Ebben megtudhatjuk, hogy milyen közös pontok vannak Oravecz Nóra és Vona Gaby között, valamint egy mélyebb képet kaphatunk Vona úr legújabb munkásságáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére