Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Star Trek sztárja az antiszemita Corbyn miatt hagyja ott a brit baloldalt

Bokor Gábor

2018.08.17. 13:15

Sir Patrick Stewart Jeremy Corbyn miatt hagyja ott a brit Munkáspártot.

Sir Patrick Stewart világhírű hollywoodi színész hosszú évtizedeken keresztül támogatta a brit Munkáspártot, azonban a Star Trekből elhíresült színész most úgy döntött, otthagyja az egyre nagyobb botrányba keveredő baloldali bagázst. Stewart kifejtette, hogy az antiszemita botrányba  keveredett  Jeremy Corbyn az elsődleges oka annak, hogy távozik a párt támogatói közül. 

A Star Trek és az X-Men-filmek sztárja elmondta, hogy a Munkáspárt vezetőjének alkalmatlansága miatt hagyja ott a baloldalt. Az Express megjegyzi, hogy Stewart egészen kiskora óta a Labour támogatója volt. Miután befutott hollywoodi sztár lett, a párt is örömmel karolta fel a színészt, aki többször is megjelent a rendezvényeiken. 

Úgy érzem, ez már nem az én pártom. Nehéz megértenem azt, ami most a párton belül történik"

– mondta Stewart.

A kétszeres Golden Globe-díjra jelölt angol színész elmesélte, mikor először találkozott Jeremy Corbynnal, az kifejezetten goromba és bunkó volt vele. 

Éppen a barátaimmal beszélt egy színielőadás után, mikor odaléptem hozzájuk. Megakadt a szeme rajtam és azt mondta, milyen jól nézek ki. Erre én vicceskedésből azt vágtam rá, hogy egy könyvet sem lehet megítélni az alapján, milyen a borítója. Erre a politikus nagyon felkapta a vizet és azt mondta, elég ha annyit mondok, kösz"

– mesélte el a színész a politikussal való találkozását. 

Stewart hozzátette, minden ok nélkül kapta fel a vizet Corbyn, és nem lett volna szabad így viselkednie. Kifejtette, hogy ezek után már a beszélgetés sem úgy ment, mint a közjáték előtt, kínos csend alakult ki. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunkJeremy Corbynt egyre többen támadják azért, mert 2014-ben Tunéziában jelen volt egy koszorúzáson, amelyen egyes források szerint az 1972-es müncheni mészárlással kapcsolatba hozott palesztinokra emlékeztek. Az ügy akkorára duzzadt, hogy Corbyn már Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is összetűzésbe került.

A brit Munkáspártot a közelmúltban heves bírálatok érték, amiért megtűri az antiszemita hangokat a soraiban.

Az ügyben Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök is megszólalt, aki azt mondta, hogy Jeremy Corbyn megérdemli, hogy határozottan elítéljék jobb- és baloldalról, és ami közte van. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére