Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.08.31. 19:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek augusztus utolsó napján!

Orbán Viktor személyesen részt vesz az Európai Parlament szeptember 11-én esedékes plenáris ülésén. Ekkor tárgyalják a Sargentini-jelentést, amely gyakorlatilag azért íródott, hogy nyomást gyakoroljanak vele Magyarországra. A Soros-jelentésként felfogható dokumentum felveti annak lehetőségét, hogy Magyarországtól megvonják a szavazati jogokat.


Egy kis sport: az Európa-liga 2018/2019-es sorsolására ma került sor, amely során a Mol Vidi FC a Chelsea-vel került egy csoportba. Mellettük még a csoportban található a BATE Boriszov és PAOK. Azt még nem tudni, hogy melyik meccs mikor lesz, azonban az biztos, hogy a következő napokon lesznek a Vidi csoportmeccsei: szeptember 20., október 4., október 25., november 8., november 29., december 13. Esélyeket persze mi is latolgattunk, ITT elolvashatjátok.


Végezetül pedig: lázadást kezdtünk a Facebook cenzorai ellen. Mivel mártírt játszani nem elég ahhoz, hogy változást érjünk el, ezért elindítottuk Censored nevű rovatunkat. Ide várjuk letiltott cikkeiteket, képeiteket, videóitokat. Ha a Facebook szerint a jobboldali tartalmat tiltani kell, majd mi helyet biztosítunk neki!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére