Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Százötven férfi mosakodott meg a Gangeszban, hogy lemossák kultúrájukról a feminizmust

Forisek Ádám

2018.09.03. 21:00

150 indiai férfi hagyományos, búcsúztató szertartással köszönt el feleségétõl a Gangesznál - na nem azért, mert meghaltak, hanem mert feministák lettek.

Százötven férfi mosakodott meg a Gangeszban, hogy tiltakozzanak a feminizmus ellen.

150 indiai férfi hagyományos, búcsúztató szertartással köszönt el feleségétől a Gangesznál – na nem azért, mert meghaltak, hanem mert feministák lettek.

A tüntetés szimbolikája az volt, hogy a Gangeszban a férfiak lemossák magukról azt a "mocskot", amelyet exfeleségeik a feminizmus útján magukévá tettek. Az akció mögé beállt egy indiai férfijogi csoport, a Save Indian Family Foundation (SIFF) is, amelyet még 2007-ben hoztak létre.

A szervezet alapítója, Rajesh Vakharia elsősorban az indiai törvényeket kifogásolta.

Az állatok jólétéért például felel egy minisztérium, de a férfitársadalomért nem. Akkor ezek szerint a férfiakkal rosszabbul lehet bánni, mint az állatokkal?"

Megemlítette azt is Vakharia, hogy már Indiában is számos alkalommal szexuális zaklatással vádolnak meg férfiakat. Erre ugyebár a nyugati világban is rengeteg példát látunk.

A férfiak ezért a Gangeszban a búcsúztató szertartás mellett egy "démonűző" rítust is végrehajtottak, hogy szimbolikusan így töröljék el a házasságukból származó rossz emlékeket.

Az egyik résztvevő szerint olyan férfiak gyűltek össze a Gangesznál, akiket évekig zaklattak feleségeik, és egyúttal ezek a férfiak a hamis szexuális zaklatással kapcsolatos vádak ellen is tiltakoztak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére