Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazudott a koráról a migráns, aki félholtra vert egy kilencvenéves asszonyt

Forisek Ádám

2018.09.17. 10:30

Brutális eset Svédországból.
STOCKHOLM, 10:30

Brutális eset Svédországból.

A bűncselekmény a következőképp történt: az idős asszony augusztus 10-én sétára indult fiával Stockholmban, mikor egy arab férfi, Ahmed odasietett hozzá, majd olyan erővel tépte ki nyakából az aranyláncot, hogy a 91 éves hölgy a földre zuhant.

Az áldozat fia elkezdte üldözni a rablót, aki végül megszökött. A hölgyet olyan erővel döntötték a földre, hogy agysérülést szenvedett, jobb keze eltört, hátán pedig olyan seb keletkezett, melyet nyolc öltéssel kellett összevarrni.

Ahmedet a köztéri kamera felvette, így tudták beazonosítani és elfogni. A rabló 2017 februárjában kért menekültstátuszt Svédországban, kérvényében azt írta, 2001 májusában született, Gázából származik.

Ujjlenyomata alapján azonban kiderült róla egy-két dolog: először Ausztriában kért menedéket 2015 októberében, majd aztán 2017 februárjában Dániában is. Mindkét kérelmet külön személyazonossággal nyújtotta be: ujjlenyomatai alapján Ausztriában Hassan Rikfi néven kért menekültstátuszt, és azon azt tüntette fel, hogy 1998 januárjában született Marokkóban. Dániában viszont már azt mondta, Mostafa Lobyának hívják, 2002 márciusában született és Szíriából származik.

Mostani tárgyalásán pedig a már előbb említett, harmadik verziót mondta, így a hatóságok kénytelenek voltak orvosi vizsgálathoz folyamodni, amely kimutatta, hogy Ahmed egyáltalán nem kiskorú. A bűncselekmény elkövetésekor valószínűleg 20 év körüli lehetett, mindössze 10 hónapot kell börtönben ülnie, utána pedig kitoloncolják Marokkóba. Az ítélet szerint azonban öt év után ismét beléphet Svédországba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére