Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444 szerint Willi Orban migráns

Pörge Béla

2018.10.10. 12:30

Bede "az a baj, hogy továbbmennek" Márton szerint a magyar édesapával rendelkezõ Orban migráns, akárcsak Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Azzal természetesen nem tudok újat mondani, hogy a szélsőségesen liberális 444 a valóságtól teljesen elrugaszkodott baromságot ír, hiszen ez szinte mindennapos. Különösen Bede "az a baj, hogy továbbmennek" Mártontól nem meglepő, ha valami orbitálisan nagy hülyeséget ír le, hiszen ő volt az, aki VV Fanni meggyilkolása után azon viccelődött, hogy VV Fanni prostituáltként dolgozott. Ezt a cikket még a felesen is túlzásnak találták, ám szerencsére az internetről nem lehet csak úgy eltüntetni az ilyeneket, így IDE KATTINTVA lehet tanulmányozni, hogy egy magát liberálisnak mondó ember hogyan röhögcsél egy szerencsétlen lány sorsán.

Most azonban koncentráljunk a legújabb agymenésre!

Nyelvtanárhoz jár a nemzeti tizenegy három migránsa, Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a két védő, Paulo Vinicius és Willi Orban"

– áll a cikkben.

Azt talán felesleges is lenne magyarázni, hogy egy válogatott szövetségi kapitányát migránsnak nevezni miért baromság, mikor legfeljebb külföldi munkavállalóról van szó. Vinicius nyilvánvalóan nem illegálisan érkezett az országba, ráadásul már magyar állampolgár, őt migránsozni nettó prosztóság, de a három szóban forgó személy esetében még a legkevésbé kirívó. A legdurvább Willi Orban migránsozása.

Willi Orban édesapja magyar. Õt migránsozni nagyjából ugyanaz az egybites szint, mint amikor dékás kommentelők a határon túli magyarokat románozzák le.

Azonban van egy fontos különbség a két jelenség között! Sajnos vannak olyan ostoba és egyben irigy emberek, akik tényleg a saját hülyeségükből fakadóan románozzák/szerbezik/szlovákozzák/migránsozzák/bevándorlózzák le magyar honfitársaikat csak azért, mert nem a mai Magyarországon születtek, élnek. Ellenben Bede Márton vélhetően nem ilyen hülye, hanem annál sokkal rosszabb. Valószínűleg aljas, és szándékosan uszít a magyarok ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére