Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni

Csordás Bettina

2018.10.11. 14:47

Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni, hogy ezáltal is kikerülje a határellenõrzést - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményezte.

Az MTI közlése szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt egy újabb bevándorláspárti javaslatként értékelte. 

Most éppen azt találták ki, hogy a migránsok gyakorlatilag automatikusan beutazási vízumot kaphatnának az EU külképviseletein, hogy mihamarabb és minél könnyebben beutazhassanak az Európai Unióba, és itt kezdhessék el bevándorlási kérelmük intézését.

– mondta Hidvéghi Balázs.

Szavai szerint a humanitárius vízum azt jelentené, hogy az eddigieknél is jóval könnyebben és szervezettebben tudnának bejutni az EU-ba migránsok.

Amikor azt hinnénk, hogy Brüsszel már nem tud előállni egy újabb őrültséggel, akkor mindig bebizonyosodik, hogy de igen, ilyen értelemben a fantáziájuk kimeríthetetlen"

– fogalmazott a kormánypárti politikus.

Hidvéghi a brüsszeli migrációs biztost, Dimitrisz Avramopuloszt idézte, aki szerint a jelenlegi brüsszeli bizottságnak kiemelten fontos a legális migráció bővítése. Legalizálni akarják a migrációt, meg akarják könnyíteni a gazdasági bevándorlók beutaztatását.

Ha Brüsszel legalizálná a beutaztatást, akkor afrikaiak milliói indulnának el Európa felé, hogy "a többi régióról ne is beszéljünk".
Összegzése szerint Brüsszel bevándorláspárti vezetése ahelyett, hogy meghallgatná az európai emberek véleményét, újabbnál újabb bevándorláspárti javaslatokat tesz. Az EP-választás felé közeledve egyre világosabban látszik a tét: ha ez a bevándorláspárti többség marad Brüsszelben, akkor fel fogják gyorsítani a bevándorlók beutaztatását az EU-ba – mondta Hidvéghi Balázs.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére