Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.10.11. 19:59

Ez történt ma.
A nap híre mindenképpen az, hogy törléssel fenyegeti a 888-at a Facebook. Szerkesztőségi állásfoglalásunkat ITT OLVASHATJÁTOK.

A nap erős mondata így szól: "vállalni kell a sikereinket is, nemcsak a kudarcainkat, különben sosem lesz belőlünk nagy nemzet". Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta Pécsett a Nemzeti Kosárlabda Akadémia átadási ünnepségén. A beszéd többi részét ITT tudjátok elolvasni.

A nap folyamán kiderült az is, hogy az ukrán államnak köze van a magyarokat listázó weboldalhoz. Erről Szijjártó Péter tájékoztatta a közvéleményt.

A nap jó híre, hogy nagyon rövid időn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emeléséről. Erről Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter számolt be a nap folyamán.

A nap nagy igazsága Alice Weidelé. Az AfD társelnöke szerint a politikailag korrekt beszédmód vezetett ahhoz, hogy ma már nem lehet fontos dolgokról beszélni Németországban.

Trócsányi László igazságügy miniszter is odapörkölt ma a német sajtónak. Trócsányi szerint mi magyarok nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa.

Ha egy remek véleménycikket szeretnétek olvasni a feminizmus kritikájáról, akkor ajánljuk nektek Horváth Zsófia mai P12-es írását, melyet ITT olvashattok.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére