Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.10.15. 07:59

Ez várható a mai nap.

Csodálatos idő lesz a mai nap 20-25 fokkal, mondhatni: tavasz lesz az őszben.

Isten éltesse nevük napján a Terézeket!

Belpolitika:

Ma derül ki, hogyan csökkentik az államigazgatásban dolgozók létszámát. Úgy tudni: 2000 embertől válhatnak meg. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke ma fogadja Dariga Nazarbajevát, a Kazah Köztársaság szenátusa külügyi és védelmi bizottságának elnökét és delegációját. (Frissítés: elmarad a találkozó.) Délután egykor összeül az Országgyűlés is, várhatóan este 10 óráig, a napirendi pontok megtárgyalásáig tart majd a plenáris ülés. Lesznek napirend előtti felszólalások, illetve ezt majd az azonnali kérdések követik majd.

A képviselők kedden szavazhatnak majd a Soros-Sargentini-jelentésre megfogalmazott válaszról, szerdán a tavalyi költségvetés zárszámadását, csütörtökön pedig a jegybank 2017-es üzleti jelentését tárgyalják majd.

100 éves a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a fehér bot nemzetközi napja alkalmából rendezett eseményen ünnepi beszédet mond Áder János köztársasági elnök és Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) elnöke.

Külpolitika:

Luxembourgban ma tárgyalnak az EU-tagországok külügyminiszterei.

Varsóban pedig Andrej Babis cseh kormányfő lengyel kollégájával, Mateusz Morawieckivel tárgyal.

Sport:

Hétfőn folytatódik a Nemzetek Ligája sorozat, így 20:45-kor pályára lép a magyar válogatott is. Tallinnban az ellenfél Észtország lesz. Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére