Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.10.15. 19:59

A hétfõ legfontosabb hírei egy helyen.

Geert Wilders azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna együtt Orbánnal és Salvinivel az Európai Parlamentben. A holland politikus honfitársa, Judith Sargentini jelentéséről is kifejtette véleményét: "Megdöbbentő, hogy egy nyilvánvalóan politikailag motivált képviselő ki tudta kényszeríteni Magyarország pellengérre állítását. Judith Sargentini fellépése szégyen Hollandiára nézve” – mondta Wilders. További részleteket itt olvashatsz.

A Magyar Helsinki Bizottság és a Nyílt Társadalom Alapítványok után a Soros-hálózat harmadik tagja, az Amnesty International is sivalkodik a Stop Soros miatt. A Soros György érdekeit képviselő szervezet az Alkotmánybírósághoz fordul. További részletekért katt ide.

Habár a bajor kormánypárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) nem muzsikált fényesen a hétvégi tartományi választáson, a bevándorlásellenes erők fölényesen nyertek. A szociáldemokraták tábora megfeleződött, a Zöldek azonban jól muzsikáltak. Ám a két felsorolt párton kívül csak bevándorlásellenes erők találhatóak majd a bajor tartományi parlamentben. A részletekről itt olvashatsz.

Az utasok akadályozták meg, hogy kitoloncoljanak egy nőket erőszakoló ISIS-harcost. Ide kattintva tudhatsz meg többet az esetről.

És folytatódott a veszélyes gondolkodókról készített sorozatunk. A veszélyes gondolatokat ide kattintva tudod megtekinteni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére