Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét kiállt a Brexit mellett Sir Michael Caine

Horváth Tamás

2018.10.20. 21:30

Az ismert színész nem elõször szólalt meg a témában.

Az emberek azt mondják, jaj, szegény leszel, ez leszel, az leszel. Én azt mondom, inkább leszek szegény, de meggyőződéseihez hű ember, minthogy gazdaggá tegyen valami, amit nem ismerek, azáltal, hogy működtetem” 

– mondta Sir Michael Caine egy rádióműsorban a Brexit kapcsán.

A színész hozzátette, továbbra is támogatja a Brexitet, akkor is, ha esetlegesen negatív hatással lenne az Egyesült Királyság gazdaságára. 

Brexit-pártisága közismert a szigetországban, tavaly áprilisban például így érvelt az Egyesült Királyság EU-ból történő kilépése mellett:

Inkább leszek szegény úr, mintsem gazdag szolga. A Brexit nem a bevándorlókról és a rasszizmusról szól, hanem a szabadságról.”

Sir Michael Caine kétszer kapott Oscar-díjat, olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Hasfelmetsző Jack, a Hannah és nővérei, vagy éppen a Sas leszállt. Művészeti életpályájának elismeréseként II. Erzsébet 2000-ben lovaggá ütötte.

Azonban nem mindenki osztja a kiváló színész véleményét: a vélt vagy valós gazdasági és egyéb várható következmények miatt százezres tüntetés volt ma Londonban. A kezdeményezés, mely semmibe veszi a brit választók többségének akaratát, Soros Györgyhöz köthető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére