Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Simpson családra is lecsapott a liberális véleményterror

Pörge Béla

2018.10.27. 17:18

A kultikus sorozaton is változtatnia kell a készítõknek a faji érzékenység jegyében.

Korábban beszámoltunk róla, Hari Kondabolu képes volt arra, hogy beleerőltesse a rasszizmust a Simpson családba. Még dokumentumfilmet is forgatott arról, hogy a sorozat indiai karaktere, Apu mennyire sérti a faji sztereotípiákat. Tavasszal azonban a sorozat írója még beleállt a kérdésbe, és nem történt változás.

Sajnos őszre győzedelmeskedett a píszíterror, és a televíziózás történetének leghosszabb ideje futó főműsoridős sorozatának alapkarakterét kiírják a sorozatból – számol be a hírről a Mandiner.

A hírt az indiai származású producer, Adi Shankar szellőztette meg, aki pályázatot is hirdetett arra, hogy hogyan írják át a forgatókönyvet a hiszti miatt. A győztes pályamű szerint a boltos Apuból üzletember lesz. Shankar információi szerint ehelyett kiírják a sorozatból Apu karakterét.

Shankar szerint ez a lépés a készítők gyávaságát jelzi, a társadalomkritikát megcélzó rajzfilmnek nem így kellene reflektálnia a problémára.

Az indiai boltos, Apu a kezdetek óta szerepel a Simpson családban, azonban a jogvédők hisztije miatt a sorozat rajongóinak el kell búcsúzniuk tőle.

A héten beszámoltunk róla, hogy a Thomas, a gőzmozdony című gyermekeknek szóló sorozatban is drasztikus változásokat hoztak a a liberálisok hisztije miatt. Ezek után tényleg kíváncsian várjuk, mi lesz a következő...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére