Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kézi BL: hozta a kötelezõt a Veszprém és a Gyõr, simán kikapott a Fradi

Horváth Tamás

2018.11.17. 21:28

Két nõi és egy férfi csapatunk lépett ma pályára a kézilabda Bajnokok Ligájában.

Mozgalmas szombaton van túl a magyar kézilabda, a sportág szerelmesei három hazai klubért is szoríthattak a mai napon, ráadásul a sorsolás is kegyes volt, így aki akarta, mindhárom meccset teljes egészében meg tudta nézni. A nőknél a Fradi 15.30-kor, a Győr 19.30-kor, a férfiaknál a Veszprém pedig 17.30-kor kezdett. Haladjunk időrendi sorrendben!

Kristiansand – Ferencváros 35-27

Sajnos egy percig sem volt kérdés, hogy melyik együttes nyeri a norvégiai összecsapást.

A Fradi egyetlenszer vezetett meccsen, az első gólt megszerezve 1-0 volt a zöld-fehér lányok javára, azonban a norvégok rögtön fordítottak, és nem is adták ki  a vezetést a kezükből, megérdemelten gyűjtötték be a két pontot.

Ezzel eldőlt, hogy a Ferencváros a csoportja harmadik helyén végzett a női kézi BL-ben, és két pontot visz magával a középdöntőbe.

Veszprém – Kristinstad 36-27

Ami nem sikerült a Fradinak idegenben, az sikerült a Veszprémnek hazai pályán: a bakonyiak magabiztosan játszva legyőzték a svéd Kristinstad csapatát. Érdekes párhuzam a Fradi meccsével, hogy a Veszprém Arénában rendezett találkozón is egyetlenegyszer vezetett a vendégcsapat, ugyanúgy 1-0-ra, ahogy a Ferencváros Norvégiában. A veszprémi fiúk – hasonlóan a kristiansandi lányokhoz – azon nyomban fordítottak, és végig vezetve, sima győzelmet arattak.

Az idei szezonban gyengélkedő Telekom Veszprémnek már nagyon kellett ez a siker, 8 mérkőzés után még így is csak mindösszesen 8 ponttal állnak BL-csoportjuk 5. helyén.

Győr – Koprivnica 37-17

A hibátlan mérleg megtartása volt a tét a győri lányok számára a horvát Koprivnica ellen.

Hasonlóan a Fradi és a Veszprém meccséhez, itt is a vendégségben lévő együttes szerezte meg a találkozó első gólját, de itt is villámgyorsan megtörtént a fordítás, a BL-címvédő kisalföldiek végül 20 góllal nyertek, így csoportelsőként, százszázalékos teljesítménnyel jutottak tovább a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjébe.

A negyedik érdekelt magyar gárda, a Szeged férfi kézilabda-csapata holnap 17 órakor fogadja a dán Skjern együttesét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére