Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump engedélyt adott a katonságnak, hogy "erõt alkalmazzanak" a migránskaravánnal szemben

Bokor Gábor

2018.11.22. 22:00

Engedélyt adott a déli határra vezényelt amerikai katonáknak az erõ alkalmazására Donald Trump amerikai elnök azon a csütörtöki konferencián, amelynek keretében hálaadás napi üzenetet intézett az amerikai fegyveres erõkhöz.

A szokásos ünnepi üzenetet az elnök Palm Beach-i Mar-a-Lago villájából közvetítették. Donald Trump hálát mondott az amerikai fegyveres erőknek a szolgálatukért, hangsúlyozta az amerikai határok biztonságosságának fontosságát, és ezzel összefüggésben azt hangoztatta, hogy a migránskaravánnal érkezők között olyan emberek is vannak, akik veszélyt jelentenek az amerikaiakra. 

Az elnök úgy fogalmazott, hogy a migránskaraván tagjai rossz emberek, majd hozzátette, hogy bolondokháza, káosz és halál lesz, ha a bírák megakadályozzák az illegális migránsok beözönlését korlátozó intézkedések végrehajtását. 

Szörnyű dolog, amikor bírák akarják megmondani, hogyan védjük a határokat"

– mondta Donald Trump, utalva arra, hogy a hét elején egy szövetségi bíró átmeneti időre felfüggesztette azt az elnöki rendeletet, amely megtagadná a menekültkérelem benyújtásának lehetőségét mindazoktól, akik illegálisan lépik át az amerikai határt.

Donald Trump totális katasztrófának nevezte azt a San Franciscóban lévő szövetségi bíróságot, amelynek bírája felfüggesztette az elnöki rendeletet.

Mindenkinek jogszerűen kell belépnie az országba"

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére