Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.12.10. 19:59

A legfontosabbak.

Itt az új Soros-terv. A terv összeállítói között található Bajnai Gordon, korábbi miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc egykori kulcsembere. A tervben szó esik az európai migrációs helyzet kezeléséről, a dokumentum kidolgozói pedig nem finomkodtak: a javaslat szélsőségesen bevándorláspárti. Többek között azt javasolják, hogy "az EU hozzon létre állandó betelepítési mechanizmust Afrikából és a Közel-Keletről", amely a kötelező kvótának feleltethető meg. A tervről rövidebben ide kattintva olvashatsz. A bővebb verziót itt találod.

Részletesen írtunk a Soros-egyetem politikai blöffjéről is. Cikkünkből többet tudhatsz meg arról, hogy Soros egyeteme sosem volt "független"; célja a liberális értékrend hirdetése, népszerűsítése volt; kiemelt helyzetben volt a többi felsőoktatási intézményhez képest – méghozzá a baloldallal köttetett paktum miatt. Ráadásul nem az egész egyetem költözik el, csupán azok a szakok, amelyek amerikai diplomát is adnak. További részleteket itt találsz.

Megkezdődött az ENSZ migrációs csomagjának tárgyalása hétfőn. A világszervezet holnap is ülésezik a témában Marokkóban. További részletek itt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére