Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó elõre felkészült a balhéra

Nagy Gábor

2018.12.15. 20:18

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: õ bizony rongálni megy a belvárosba.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, Mohácsi Márkot, a gördeszkás ócska provokátort az ellenzéki álhírgyártás megpróbálja a rendszer mártírjaként beállítani a közvélemény számára. Ám narratívájuk több sebből vérzik, mostani provokációját épp a 888 buktatta le.

Sorosék szerint a gyerek nem tagja semmilyen pártnak, semmilyen szervezetnek, ő csak bámészkodott.

Videónk azonban teljes mértékben cáfolja Mohácsi Márk és az ellenzéki média állításait, ugyanis jól látható a felvételen, hogy szándékosan provokálja a rendőröket. Először a rendőrautó útját állja el, majd megpróbálja elüttetni magát, miután ez nem sikerül, nekirohan a rendőrsorfalnak, majd a gördeszkájával fenyegeti az egyenruhásokat.

Amellett, hogy videó bizonyítja, Mohácsi Márk nem csak "bámészkodott" az utcán, Facebook-kiírása alapján egyértelműnek tűnik: Provokálni akart!

Mi is letorjuk a titukrotokot! Irany tuntetni mindenki!

– írta ki Mohácsi, tört magyarsággal megfűszerezve.

Az ellenzéki média "mártírja" tehát maga írta ki, hogy balhézni akar.

A sztorinak itt azonban még mindig nincs vége. A provokáció és a mártírgyártás lehet, hogy családi vállalkozás. Mohácsi Márk édesapja ugyanis a következőt posztolta fia balhéja után:

Ezrek tüntettek Budapesten a rabszolgatörvény miatt ellen. Köztük volt két lányom és a fiam. Büszke vagyok rájuk. A fiamat egy rendőrautóban fojtogatták, verték, erről felvétel készített. Már elengedték, fizikailag, lelkileg jól van. Magyarország jogállamisága is elmondhatom: most leteperve. De a fiam, gyerekek, a fiam nevet! Köszönöm neki, innen fogunk felállni!"

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére