Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.12.19. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.
Tarlós István szerda reggel az M1 vendége volt, ahol többek között elmondta, hogy
  • Karácsony Gergely lényegében nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában;
  • az ellenzéki előválasztás egy vicc;
  • a fővárosi tüntetésekről azt mondta, nem érti, hogyan lehet a demonstrációkat békésnek nevezni, hiszen feltehetően politikusok által felheccelt emberek randalíroztak az utcán, és "brutális, durva, keresztényellenes" megmozdulásaik, beszólásaik voltak;
  • Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselőcsoportjának vezetőjével kapcsolatban pedig úgy fogalmazott a főpolgármester, hogy politikai körökben nyílt titok, hogy Horváth Csaba "szellemi kapacitása lényegében elhanyagolható", és mindig szeretett "vaskos ostobaságokat" mondani.  
A Fidesz a fiatalok között is tarol 

A Medián készített egy közvélemény-kutatást és a 2018. októberi, illetve november-decemberi adatok alapján. A 2400 fő megkérdezésén alapuló reprezentatív minta alapján azt írják, hogy a 18-25 évesek között messze a legnépszerűbb párt a Fidesz. A fiatalok 36 százaléka szavazna a kormánypártra, a többi ellenzéki párthoz képest pedig felülreprezentált a Momentum, míg a baloldali pártok egy fiatalt sem tudnak megszólítani. 

Több millió forintnyi kárt okoztak Soros tüntetői

Az Országgyűlés sajtófőnöke szerdán közölte, hogy az elmúlt hét tüntetései nyomán az Országház épületében és a Kossuth Lajos téren több millió forintnyi kár keletkezett. Szilágyi Zoltán elmondta, hogy a károk összesítése jelenleg is zajlik, ezek pontos összegéről csak később tudnak információt adni.

Elfogadták az ENSZ migránspaktumát

Ezzel kapcsolatban Szijjártó Péter szólalt meg, aki szerint súlyos hibát követ el a világszervezet a migrációs csomag elfogadásával. A külügyminiszter szerint rendkívül súlyos hibát követ el az ENSZ azzal, hogy a közgyűlés szerdai plenáris ülésén elfogadja a globális migrációs csomagot, ugyanis a világszervezet pontosan ugyanazt a hibát követi el, amelyet az Európai Unió követett el az elmúlt három és fél esztendőben, ráadásul míg az elhibázott EU-politika csak európai szinten, a globális csomag világszinten vezet veszélyes folyamatokhoz, újabb és újabb migrációs hullámok elindulásához.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére