Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország a szólásszabadság éllovasa

Csordás Bettina

2018.12.21. 20:20

Az Egyesült Államok, Dánia és Nagy-Britannia után hazánk következik a francia Libertex libertárius kutatóintézet felmérése szerint a szólásszabadság szempontjából legszabadabb országok listájában. Franciaország az oroszokkal együtt sereghajtónak bizonyult, a németek rá se fértek a térképre.

Magyarország a negyedik legszabadabb ország szólásszabadság tekintetében a francia Libertex intézet felmérése szerint. Az első az Egyesült Államok, a második Dánia, a harmadik az Egyesült Királyság, s utána jön a píszí Nyugat feketebáránya, Magyarország" 

– írja az American Conservative.

Magyarország után Olaszország jön, az utolsók közt szerepel Oroszország és Franciaország, Németországot nem vizsgálták a kutatásban, de valószínűleg azért, mert a Libertex kritériumai alapján az utolsók közt végzett volna – írja a Mandiner.

A kutatás az uralkodótól eltérő politikai nézetekre való nyitottságot vizsgálta, többek közt a gyűlölettörvények relatív hiányát, a politikamentes jogszolgáltatást, azt, hogy a kormányok megkérik-e a Google-t és a Facebookot az „elfogadhatatlan” politikai vélemények cenzúrázására, a hírügynökségek számát és a nyílt vita lehetőségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére