Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsok tüntettek Görögországban

888.hu

2019.01.07. 17:40

Több tucat menekült kezdett tüntetést egy túlzsúfolt észak-görögországi menekülttáborban, az ott uralkodó körülmények miatt - jelentették hírügynökségek rendõrségi forrásra hivatkozva hétfõn.
DIAVATA, 17:40

Több tucat menekült kezdett tüntetést egy túlzsúfolt észak-görögországi menekülttáborban, az ott uralkodó körülmények miatt – jelentették hírügynökségek rendőrségi forrásra hivatkozva hétfőn.

A Szaloniki mellett található Diavata menekülttáborban a tél beköszöntével  még nehezebbé váltak a körülmények, ami egyre több menekült tiltakozását váltotta ki – írja az MTI az AP-re hivatkozva.

A rendőrség szerint mintegy negyven menedékkérő tüntetett, akik egyebek mellett autógumikat égettek és eltorlaszolták a táborba vezető utat is. A barikádon egy teherautó megpróbált áttörni, az ezt követő összecsapásban pedig a sofőr és egy bevándorló megsebesült.

A rendőrség négy embert őrizetbe vett.

A tábort eredetileg 700 ember befogadására tervezték, jelenleg azonban 1410-en tartózkodnak ott, hétszázan közülük konténerekben, további 300 nagyobb közös lakóépületekben, négyszázan pedig sátrakban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére