Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szeptemberig biztos maradnak a mexikói határnál az amerikai katonák

Forisek Ádám

2019.01.15. 09:10

A migránskaraván ellen tavaly év végén kivezényelt katonák a Pentagon tájékoztatása szerint 2019 szeptemberéig biztos a határnál maradnak.
WASHINGTON D.C., 9:10

A migránskaraván ellen tavaly év végén kivezényelt katonák a Pentagon tájékoztatása szerint 2019 szeptemberéig biztos a határnál maradnak.

Az új védelmi miniszter, Patrick Shanahan döntése értelmében az Egyesült Államok védelmi minisztériuma még kilenc hónapig segít a határvédelemben a belbiztonsági minisztériumnak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy szeptemberig maradnak a katonák, valamint a Nemzeti Gárda tagjai a határnál.

A védelmi minisztérium az ellenőrzőpontok megerősítése mellett a megfigyelésben is segíteni fog – például légi járművekkel –, továbbá összecsukható drótakadályokat fog kihelyezni annak érdekében, hogy megállítsák a migránskaravánt.

Októberben mintegy 4500 amerikai katonát vezényeltek ki a déli határhoz, miután egy több ezer főt számláló migránskaraván indult el Közép-Amerikából. A karaván tagjai főleg Hondurasból, Salvadorból és Guatemalából származnak. Állítólag menekültstátuszt szeretnének kérni az Egyesült Államokban, noha egyre többen vallják be közülük, hogy voltaképpen nem menekültek, csak az Egyesült Államokban akarnak dolgozni – tehát gazdasági migránsok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére