Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel már a migrációs válság puszta tényét is tagadja

888.hu

2019.01.15. 11:55

Nincs migrációs vagy menekültválság az Európai Unióban, noha több tagállam ezt kívánja hangsúlyozni - jelentette ki Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migránsügyi biztosa.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének uniós migrációs politikájáról tartott vitáján Avramopulosz a beszédét úgy kezdte, hogy az illegális bevándorlók száma lényegesen csökkent, ugyanakkor egyes tagállamok politikai reakciója továbbra sem változik.

Tehát brüsszeli értelemben a "lényegesen csökkent" azt jelenti, hogy nincs migránsválság, de mégis tudja kezelni az Európai Unió ezt a jelenséget. Mint mondja: "ez azonban nem jelenti azt, hogy az Európai Unió a jelenséget ne tudná kezelni."

A formális logika szabályaira fittyet hányó brüsszelita szerint: "az Európai Unió a humanitárius értékek, a szolidaritás térsége. Ha ezeket az értékeket nem tartják tiszteletben, nem beszélhetünk Európáról".

Majd miután letagadta a migrációs válság puszta tényét is, köszönetet mondott azoknak a tagállamoknak, amelyek migránsokat fogadnak be a nemrégiben Máltán kikötni engedett hajóról.

Azt hihetnénk, hogy itt a vége, hiszen az általa előadott képmutatást már nincs hova fokozni, de Avramopulosz mégis rátett egy lapáttal, és a migrációs válságot megpróbálta a tagállamokra kenni. Itt az idő az unió menekültügyi szabályainak frissítésére. Itt az idő, hogy a kormányok vállalják a felelősségüket, és ne az Európai Bizottságot hibáztassák a fenntartható megoldások meghozatalának elmaradásáért. "Ez Európa utolsó lehetősége" – mondta.

A tagállamokat az a politikus oktatja ki, aki beengedte a migránsokat Európába, majd magát a problémát is tagadja, ám közben köszönetet mond azon országoknak, amelyek az embercsempészek kezére játszanak és migránsokat fogadnak be.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére