Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyházi vezetõt támadnak Gyurcsányék

Forisek Ádám

2019.01.18. 10:28

A Demokratikus Koalíció (DK) közleményt adott ki, amelyben a szeged-csanádi püspöknek mennek neki. Gyurcsányékat Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkár tette helyre.

A Demokratikus Koalíció (DK) közleményt adott ki, amelyben a szeged-csanádi püspököt „bizniszkereszténynek” nevezte, majd azt is kilátásba helyezte, hogy a Kiss-Rigó László az egyházmegyéjében épülő wellnessközpontot csak addig használhatja, ameddig Orbán Viktor lesz a miniszterelnök.

Nehéz komolyan venni egy olyan pártot, amely már a nevével is hazudik, hiszen a DK szellemisége minden, csak nem demokratikus"

reagált a Magyar Időknek Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, aki szerint a rendszerváltás óta eltelt évtizedek legbotrányosabb kormányzása köthető a pártelnök nevéhez.

Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc a mai napig egy meghurcolt zsidó családtól elvett házban él. Véleménye szerint Gyurcsány demokráciafelfogását jól mutatta az őszödi beszéd, valamint a 2006-os szemkilövetések, amikor az akkori rendőrséget szándékosan szembefordította a néppel. Soltész Miklós kiemelte: Gyurcsányék kormányzása alatt virágoztak a bizniszegyházak Magyarországon, ez ellen érdekes módon semmit nem tettek.

Az államtitkár hangsúlyozta azt is, hogy a DK folyamatosan provokálja a magyar társadalmat, amely nem vevő Gyurcsány és elvtársai migránsbarát és egyházellenes politikájára. Szavai szerint éppen 70 éve annak, hogy a DK szellemi elődei szakmányban gyakorolták az egyházüldözést, az egyházi ingatlanok elvételét, a papok, szerzetesek és hívő emberek meghurcolását.

Szomorú, hogy 2019-ben a DK számára még mindig a gyűlölködő és egyházellenes szólamok jelentik a stílust. A magát demokratikusnak nevező ellenzéknek el kell döntenie, hogy ehhez az antidemokratikus és gyűlöletkeltő politikához kíván-e csatlakozni."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére