Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már 200 kilónyi ötforintos gyûlt össze Bayer Zsoltnak

888.hu

2019.01.25. 11:38

Tömegesen érkeznek az EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idõk szerkesztõségébe a nézõk, hogy összegyûjtsék Bayer Zsoltnak azokat az ötforintosokat, amelyeket Hadházy Ákos részére gyûjt. A publicista ugyanis így fogja kifizetni az országgyûlési képviselõ részére az összeget, amelyet a bíróság kártérítésként neki ítélt.

Az ítélet meghozatala óta szinte félóránként érkeznek a nézők az Echo TV székházába, hogy segítsék az ötforintosok felhalmozását. Egy férfi például mintegy 30 ezer forintnyi apróval járult hozzá az ügyhöz.

A múlt héten hallottuk a hírt és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen méltatlan bírósági ítélettel szemben az a legkevesebb, hogyha segítünk Zsoltnak és így döntöttünk egy páran, hogy segítünk és én elhoztam”

– mondta.

A publicista számítása szerint több mint 250 kiló ötforintost kell összeszednie, hogy teljesítse ígéretét. Úgy becsüli, hogy ebből eddig mintegy 200 össze is gyűlt.

Bayer Zsolt szerint az egész esetben a legdöbbenetesebb, hogy milyen sokan mozdultak meg, hogy segítsék a gyűjtést. Az ítélet hallatán nem csak az Echo TV nézői, hanem a Karc FM hallgatói és a Magyar Idők olvasói is temérdek mennyiségű ötforintos halmoztak fel. Bayer Zsolt úgy fogalmazott: szinte nem tud már hová menni anélkül, hogy valaki ne segítené ki néhány ötforintossal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére