Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Provokációnak tekintette a 14 éves migráns, hogy rászóltak, ezért megverte a tanárait

Pörge Béla

2019.02.02. 14:18

Az eset Bécsben történt, a csecsen tanulót nagyon felhúzta, hogy órán nem használhatja az okostelefonját.

Pénteken Bécs tizedik kerületében, a migránsok által nagy számban lakott Favoritenben egy 14 éves tanuló megverte három tanárát. Mint azóta kiderült, az elkövető egy csecsen tanuló volt, aki attól vesztette el az önuralmát, hogy a tanára az igazgatói irodába küldte őt – írja a Kronen Zeitung.

A diák megállás nélkül az okostelefonját nyomkodta, tanára ezt elégelte meg, és ezért küldte az iskola igazgatójához. Ekkor azonban elszabadult a pokol.

A bevándorló fiú elvesztette a fejét, és tombolni kezdett.

A tombolásának az lett az eredménye, hogy három tanár is megsérült, a tanuló ütött mindent és mindenkit, akit és amit csak ért. Az iskola értesítette a rendőrséget, akik hamar ki is vonultak a helyszínre.

A migráns egyébként csak ősz óta jár ebbe az iskolába, korábban ugyanis már dolgozni kezdett, azonban kiderült róla, hogy semmiféle iskolai végzettsége nincsen, ezért kellett újra az iskolapadba ülnie.

Ausztriában zéró toleranciát hirdettek az iskolai erőszak minden formájával szemben. Az előző tanévben 258 hasonló eset történt csak Bécsben – 229 esetben meg is sérült valaki az iskolai verekedés során. A legtöbb erőszakos cselekmény következménye a diákok felfüggesztése vagy elbocsátása volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére