Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós betartotta a szavát: nem lesz Pesten Red Bull Air Race

Bokor Gábor

2019.02.05. 15:50

Nem lesz hangzavar a fõvárosban.

Tarlós korábban azt ígérte, míg ő a főpolgármester, nem lesz Budapesten Red Bull Air Race. A napokban az energiaitalos cég bejelentette, hogy az idei versenynaptárában szerepel a főváros, azonban Tarlós István nem adott erre engedélyt. 

A budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével Tarlós István főpolgármester  tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a Főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre"

– közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden délután.

A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Dunakanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

Elég botrány és zűrzavar volt az elmúlt napokban a fővárosban a műrepülőverseny alatt a zajszennyezés és a forgalmi korlátozások miatt, ezért elnézést kérek a fővárosiaktól"

– fogalmazott korábban a főpolgármester, aki szerint annyi panaszt kapott a tavaly nyári esemény miatt, hogy ilyen botrányosan hangos sportesemény nem lehet többet Budapesten.

Tarlós István leszögezte, hogy a szervezők olyan nagy közterületet foglaltak el hosszú időre, hogy „akármilyen sikeres ez a rendezvény, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére