Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Síró anyja elõtt végeztek ki egy hatéves fiút, mert "rossz volt a vallása"

Bokor Gábor

2019.02.09. 21:30

Küldeném ezt a cikket sok szeretettel azoknak, akik szerint az iszlám a béke vallása.

Egy anyuka a kisfiával, Zakariya Bader al-Jabirral a szaúd-arábiai Medinában utazgatott, éppen Mohamed próféta egyik emlékhelyét látogatták meg az iszlám legszentebb városában, mikor a jelentések szerint ismeretlenek megállították őket. 

Maguk síiták?"

– kérdezték tőlük. 

Az iszlám vallás durván két nagy ágra bontható le, egyik a szunnita, amit a legtöbb helyen képviselnek, a másik a síita, melyet csak Iránban és Irak keleti részében élők képviselnek. Akkora a nézeteltérés közöttük, hogy az évszázadok során több háború is kipattant már a valláson belüli ellentétek miatt. 

Miután a nő igennel válaszolt a kérdésekre, hirtelen egy autó állt meg mellettük, amiből több fegyveres kiszállt és elszakították az anyjától a gyereket és betuszkolták az autóba. A jelentések szerint már a járműben megkezdődött a mindössze hatéves kisfiú kínzása, többször törött üveggel vágták meg a nyakát.

Az anya természetesen a látottaktól és a gyereke sikolyától sokkos állapotba került, hiába kért segítséget és sikoltozott, nem történt semmi, senki nem sietett a segítségükre. Az emberi jogi csoportok szerint azokat, akik nem a szunnita ágat képviselik, üldözik az országban, rendszeresen kínozzák őket és gyakoriak a kivégzések is. 

A gyermeket a térre vitték és a síró anyja előtt lefejezték.

Az egyik síita szervezet is megszólalt a nagy botrányt kavart ügyben, azt állították, hogy a jelen lévő tömegből senki sem avatkozott közbe és a hatóságok sem reagáltak arra, miért végezték ki a gyereket. A szaúdi síita közösség tagjai a következő imára összegyűltek és részvétüket fejezték ki a gyászoló szülőknek. 

Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Rijád üldöz minket. Sokunk azért van börtönben vagy halálsoron, mert síita"

– közölte az egyik síita szervezet az eset után.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére