Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.26. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Zajlik az élet a Jobbik háza táján. Ma Hegedűs Lórántné lépett ki a pártból és a frakcióból is, úgy tűnik, hogy egyelőre független képviselőként folytatja. A "posztkommunistákkal való közösségvállalás" miatt, valamint „az áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbség” miatt hozta meg döntését.

Bencsik János, a Jobbik frakciójának legújabb tagja – Szávay Istvánt váltotta, aki egy nőveréssel való büszkélkedés és néhány antiszemita megjegyzés miatt mondott le – korábban "félrekommunikált zsidónak" titulálta Jakab Péter jelenlegi országgyűlési képviselőt, a Jobbik-frakció tagját. A Jobbik tehát az egyik antiszemita helyett egy másik antiszemitát küldött be az képviselőnek az Országgyűlésbe. További részleteket itt találsz.

Kilépés megállapodással? Vagy anélkül? Esetleg el lehet majd halasztani a kilépést? Természetesen a Brexitről van szó. Theresa May brit miniszterelnök ezekben a kérdésekben a brit parlamenttől várja a választ. További részletek itt.

Mikor kér elnézést nyilvánosan a több millió polgártól, akiknek a szüleit, nagyszüleit az Ön családja tönkretette?kérdezte Szentesi Zöldi László kollégánk egy nyílt levélben Dobrev Klárától.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére