Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Munka helyett megint inkább hülyét csinált magából az ellenzék

Vincze Viktor Attila

2019.03.04. 16:45

Az ellenzéki pártok megint nem vettek részt a parlament ülésén, hanem inkább a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának fõvárosi épületéhez mentek úgymond azért, mert majd a jövõben meg fogják támadni az Alkotmánybíróság elõtt a most hatályba lépett kormányzati igazgatásról szóló törvényt.

A munkakerülő ellenzéki pártok megint kivonultak a parlament üléséről és inkább a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának fővárosi épületéhez mentek úgymond azért, mert majd a jövőben meg fogják támadni az Alkotmánybíróság előtt a most hatályba lépett kormányzati igazgatásról szóló törvényt.

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón a parlamenti üléstől való távolmaradásukat azzal indokolta, hogy az Országgyűlésben "A" hét van, és nem hajlandók asszisztálni a Fidesz "propagandahétfőjéhez" – hasonlóan a két héttel ezelőtti akciójukhoz.

Arról nem nyilatkozott a parlamenti munka helyett a sajtónak műsort adó balliberális ellenzéki csapat, tehát az MSZP, DK, Jobbik, Párbeszéd és LMP alkotta náci-vörös koalíció, hogy vajon most is a túlóratörvényhez hasonló módon egy olyan akciót hajtanak-e végre, amelyet éppen csak az általuk állítólag megvédeni akart, érintett munkavállalók nem támogatnak.

Ugyanakkor egy szempontból mindenképpen indokolt az ellenzéki politikusoknak a nyugdíjfolyósítóhoz való vonulgatása: így legalább könnyebb lesz meghatároznia  a nyugdíjfolyósítónak, hogy az ellógott munkával arányosan mennyivel is kellene csökkenteni az ellenzéki képviselők majdani nyugdíját. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére