Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.03.07. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.
Gyorsan eltelt ez a mai nap is, nézzük, mik is voltak a legfontosabbak:

Elsőként fontos beszámolni arról, hogy a miniszterelnök Philippe de Villiers francia politikussal beszélt még korábban és de Villers most ismertette a társalgás részleteit frissen megjelent könyvében. Mint kiderült, Orbán Viktor szerint Európa nem egy olvasztótégely, hanem a nemzetek hazája. A kormányfő azt mondta, hogy 

ha békén hagynak bennünket, és nem kényszerítenek ránk iszlamizációt, akkor Európa tovább tudna élni, mint a szabad nemzetek klubja. De ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt"

A részleteket  ITT  tudod megnézni. 

  • Foglalkoztunk a délelőtt folyamán Guy Verhofstadttal is. A belga fogtündér egy interjúban arról beszélt, hogy az ő Európájában a nemzeteknek gyakorlatilag semmilyen szuverenitásuk nem maradna. Ha érdekel, mit mondott még a bevándorláspárti politikus, kattints IDE!
  • A Századvég nyilvánosságra hozott egy 10 pontos álláspontot a néppárti ultimátumról, amiket ITT találsz meg, érdemes megnézni. 

A külpolitikai fronton, ami izgalmas volt, az az, hogy Matteo Salvini egy újabb kampányigéretét tartotta be, ugyanis a kampány során a Liga és a bevándorlásellenes miniszter megígérte, hogy minden olasznak joga lesz megvédenie magát az otthonukba behatoló bűnözőkkel szemben, ez pedig meg is történt, hiszen szerdán a parlament ezt a tervezetet megszavazta.

Az estére pedig egy lengyel számot ajánlanék:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére