Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth Tamás

2019.03.20. 07:59

Ez várható ma.

Március 20-án kiderül, hogy az Európai Néppárt behódol-e Sorosnak és a pártszövetség bevándorláspárti frakciójának vagy sem. Az EPP politikai közgyűlése azért tart ma szavazást Brüsszelben a Fidesz kizárásáról, mert korábban 13, a bevándorlást támogató tagpárt kezdeményezte azt.

A magyar kormánypárt néppárti tagságát illetően Rogán Antal korábban leszögezte, hogy a Fidesz addig marad az Európai Néppártban, amíg az nem lesz bevándorláspárti.

A Brüsszeltől mindössze kétórás autóútra lévő Hágára is érdemes lesz figyelni a mai napon, ugyanis ítéletet hirdet Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök fellebbviteli ügyében az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa. Az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (NT) 2016 márciusában negyvenéves börtönbüntetésre ítélte a politikust, főként a srebrenicai mészárlásért, ám Karadzic fellebbezett a döntés ellen, ezért lesz ma újabb ítélet.

A nagyvilág mai eseményei közül még azt érdemes megemlíteni, hogy Mike Pompeo amerikai külügyminiszter március 23-ig tartó közel-keleti körútján találkozik Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.

Végezetül egy kis belpolitika, 9 órától 17 óráig folytatódik az Országgyűlés plenáris ülése, a napirendi pontokról ITT olvashattok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére