Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.04.12. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Orbán Viktor ma Dubrovnikban járt, ahol a Kína-Közép-Kelet-Európa (KKE) együttműködés csúcstalálkozóján képviselte hazánkat. Mint mondta, a mély és átfogó világgazdasági és világpolitikai változásokra való tekintettel a Kína-Közép-Kelet-Európa együttműködési formátum megtartása valódi európai érdeket szolgál.

A Mediaworks közleményben tette helyre a Válasz Online fake newsát. Ebben leszögezték, hogy nem szűnik meg a Lokál, nem indul újra a Metropol, nem lesz összevonva a Bors és a Ripost, valamint nem lesz „konszolidálva” a 888.hu.

Pénteken megkapta a jogerősen megítélt 46 millió forintos kártérítés egy részét az Olaszliszkán 2006-ban meggyilkolt Szögi Lajos családja. Az elsőrendű vádlott, ifjabb H. Dezső beperelte a magyar államot, mert elégedetlen volt a börtönben tapasztalt viszonyokkal. A férfinak első fokon ötmillió forint kártérítést ítéltek meg, a döntés tavaly novemberben emelkedett jogerőre. Ez az összeg került át most a Szögi családhoz.

Végezetül pedig: ma Barka Emese megszerezte az első magyar női Európa-bajnoki címet birkózásban, miután a bukaresti kontinensviadalon 4-2-re felülmúlta az ukrán Tetjana Kitet. Gratulálunk Barka Emesének! :)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére