Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akik biztosan nem fognak hiányozni Brüsszelből

Nagy Gábor

2019.05.05. 09:08

Öt bevándorláspárti brüsszelita, akiktől a májusi európai parlamenti (EP-) voksolások után végre megszabadulhatnak az európai választópolgárok.

Ahogy azt az EP-sorozatunk előző részében is beharangoztuk, ma a „kiesőkről” lesz szó.

Listánkat ki mással is kezdhetnénk, mint a bevándorláspárti Európai Bizottság (EB) regnáló elnökével, Jean-Claude Junckerrel. A luxemburgi politikus öt évet ült az Európai Unió (EU) trónján. Maximum akkor látjuk ismét Brüsszelben a „kvótakirályt”, ha megint lesz ott valami Soros-szeánsz. Elnöksége alatt halmozta a nagyobbnál nagyobb botrányokat, de már a megválasztása előtt is köztudottak voltak a luxemburgi korrupciós, lehallgatási és adócsalási ügyei. Botrányos ügyein túl Juncker az EU szerkezeti problémáival sem bírt: egy Századvég-elemzés szerint nem tudott áttörést elérni az euróövezeti szerkezeti alapgondok kezelése tekintetében (fiskális unió, egységes pénzügyi felügyelet nélkül létrehozott, eleve kettészakítottságra ítélt eurózóna).

Judith Sargentinitől sem várhatunk több sivalkodást, pedig a bevándorláspárti képviselőnő elkötelezett Soros-hívőként ténykedett. Ha kellett, szorgalmasan körmölte a hazánkat elítélő EP-nyilatkozatokat. S ha úgy adódott, fel is szólalt a magyar bevándorláspárti ellenzéki tüntetéseken. Mint látjuk: a volt zöldpárti EP-képviselő „szakértelmén, függetlenségén, objektivitásán” egyszer sem esett csorba.

Visszavonulót fúj az EP nagy öregje, a 39 éve Brüsszelben székelő Elmar Brok is. A CDU-s politikusról legutóbb akkor hallhattunk, mikor kiderült: a néppárti politikus pénzt szedett be a parlamenti látogatóitól (150 eurót fejenként), hogy fedezze a költségeket, miközben ezeket az összegeket a parlamenttől is visszaigényelte. Két év leforgása alatt így összesen 18 000 eurót (majdnem hatmillió forintot) vett fel törvénytelenül. Brok személyében egy néppárti Soros-ügynöktől búcsúzunk!

A svéd bevándorláspárti Cecilia Wikström sem lesz ott az új EP-ben. A Liberalerna politikusa (Ki gondolta volna?) adócsalási botrányba keveredett, ezért nem sokkal az európai választásokat megelőzően le is vették a párt EP-listájáról.

Végezetül pedig nem számíthatunk a jobbikos Kovács Bélára sem, akit többek között azzal vádolnak, hogy az oroszoknak kémkedett.

Sorozatunk következő részében az „új arcokról” lesz szó, tartsatok akkor is velünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére