Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Zelenka Dóra

2019.05.29. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Konferenciát tartott a Századvég Európa választ! – Az értékelés címmel, amely alkalmából Matteo Salvini egy videóüzenetben üzent a magyaroknak. Az olasz belügyminiszter köszönetet mondott a magyaroknak, hogy óriási győzelemhez segítették a Fideszt. Az olasz politikus jó munkát kívánt Orbán Viktornak és elmondta, hogy ki fognak állni a határvédelem ügye mellett.

Nagy a baj Merkelék háza táján. Értesülések szerint a német kancellár ugyanis elbizonytalanodott abban, hogy eddigi jelöltje, Annegret Kramp-Karrenbauer alkalmas lenne a kancellári posztra. A CDU/CSU kudarcos EP-választási eredményét követően nemcsak a nagykoalíció került veszélybe, de újabb hatalmi harcok kezdtek kibontakozni a kereszténydemokraták berkein belül is.

Mindeközben Fekete-Győr András foghatja a fejét, az ügyészség ugyanis befejezte annak a több száz órányi felvételnek az elemzését, amit decemberben és januárban rögzítettek a Kossuth téren, az ellenzéki tüntetéseken. Mindezek alapján gyanúsított lett a Momentum elnöke is, aki az egyik tüntetésen füstbombával támadt a rendőrökre. És ha már Momentum: gyomorforgató felvétel került ki a párt másik üdvöskéjéről, az EP-be kijutott Cseh Katalinról is, ahogyan az abortuszon kacarászik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére