Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb gyomrost kapnak Salvinitől a bevándorláspártiak

Forisek Ádám

2019.06.13. 17:58

Az olasz Minisztertanács rábólintott az olasz belügyminiszter újabb biztonsági rendeletére.

Matteo Salvini újabb rendelete a bevándorláspártiakat érintheti a legérzékenyebben. Az új rendelkezés alapján az olasz kormánynak immáron minden joga megvan ahhoz, hogy elkobozza azokat a hajókat, melyek illegális migránsokkal a fedélzetükön hajóznak olasz vizekre, vagy egyéb módon szegülnek szembe az olasz kormány szankcióival.

A rendelet megkönnyíti a hírszerzés és a rendőrség dolgát is, innentől kezdve lehallgathatják azokat, akik embercsempészekkel működnek együtt, valamint a hatóságok saját beépített emberekkel is dolgozhatnak. A biztonságpolitikai intézkedés felruházza a belügyminisztériumot azzal a joggal, hogy „korlátozza vagy megtagadja a belépését, átutazását, vagy kikötését minden hajónak az olasz felségvizeken. Kivételt képeznek ez alól a nem kereskedelmi célzattal operáló kormányzati hajók és katonai hajók.”

Aki mégis folytatja a migránstaxizást, attól nemcsak a hajót kobozzák el, de a kapitányra 10 000 és 50 000 euró (átszámítva 3 és 16 millió forint) közötti pénzbüntetést szabhatnak ki.

A tavalyi, első bevándorlásellenes biztonságpolitikai intézkedés jóvoltából megszűnt Olaszországban a humanitárius lakhatási engedély, valamint több millió euró kerül elkülönítésre az illegális migránsok deportálása céljából.

Húsz év börtön várhat Soros egyik migránstaxizó kapitányára

Klemp hat évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Iuventa nevű migránstaxizó hajón, akkor még csak fedélzeti matrózként, de 2017-re kapitányi rangig küzdötte fel magát. Ekkor azonban az olasz hatóságok lefoglalták a hajót, valamint a legénység mobiltelefonjait és számítógépeit. A migránstaxizó „civil„ szervezetek tevékenységét 2016 óta vizsgálják, az elkobzott számítógépek és mobiltelefonok tartalmába 2018 májusában pillantottak bele [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére