Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját

Sümeghi Lóránt

2019.06.25. 15:06

A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.

A Kálmán Olgát indító párt szimpatizánsai testi kényszert alkalmazva akadályozták munkájában a csatorna stábját annak ellenére, hogy a kampányrendezvény nyilvános volt. Beszámolók szerint a tévé munkatársai Dobrev Klárát a Demokratikus Koalíció által bejelentett választási csalásról, Kálmán Olgát pedig főpolgármesteri programjáról szerették volna kérdezni.

Kálmán Olga: annyira nagyképű sosem lennék, hogy polgármesterjelölt legyek

Korábban megírtuk, Gyurcsány felesége – aki egyben a DK EP-listavezetője – egy rendkívüli sajtótájékoztató keretében közölte, hogy a főpolgármesteri előválasztáson és októberben a budapestiek Kálmán Olgára szavazzanak, hiszen a DK őt támogatja. A korábban a Jobbik és Vona Gábor szekerét toló Kálmán Olga mindezt úgy kommentálta, hogy Dobrev Klárának nagy szerepe van abban, hogy ezt [...]

Csakhogy a sajtószabadságért aggódó politikusok nem voltak hajlandóak válaszolni, levegőnek nézték a stábot. Ezt követően a párt szimpatizánsai pedig arrébb lökdösték a tudósítást végző újságírókat, és letakarták a Hír TV kameráját.

Siralmas részvételi adatok az előválasztáson

Korábban megírtuk, kínosan nagyra akarják fújni az ellenzéki casting lufiját, ugyanis az adatok szerint eddig összesen 42 ezren vettek részt rajta. Csakhogy az 1,7 milliós fővárost tekintve ez aligha nevezhető sikersztorinak.

Az előválasztás, ami tulajdonképpen senkit nem érdekel

Nem, itt most nem arra kell gondolni, hogy mennyire komolytalan hercehurca az egész, bár kétségkívül az is megérne egy misét. Hiszen voltak, akik nem tudtak dönteni: beleálljanak az előválasztásba vagy kiszálljanak, voltak, akik megállapodásokat rúgtak fel, és hát a mai napig oda-vissza röpködnek a gyanúsítgatások.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére