Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik Puzsért lecserélte Karácsony Gergelyre

Tóth Dalma

2019.06.29. 21:08

A baloldali fordulatot vett párt bejelentette, hogy elfogadja az ellenzéki roncsderbi eredményét, melyen Karácsony Gergely kapta a legtöbb szavazatot.

Közleményükben kijelentették, hogy elfogadják az eredményt, nem támogatnak más jelöltet. Azért döntöttek így, mert azt szeretnék, hogy az ellenzék egy jelöltet indítson a kormánypártokkal szemben az őszi önkormányzati választásokon.

Megjegyezték, hogy mivel Karácsony Gergely a baloldal főpolgármester-jelöltje, nem vesznek részt az őt népszerűsítő kampányban.

Az előválasztás eredményét azonban a Jobbik elfogadja és más jelöltet sem támogat – tették hozzá. Korábban Puzsér Róbertet támogatták, aki most hevesen támadja Karácsonyt.

Szerdán az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje, a Párbeszéd politikusa, Karácsony Gergely zuglói polgármester kapta a legtöbb szavazatot az ellenzéki pártok főpolgármester-jelölti előválasztásán. Habár a mezőny nem volt valami erős, Gyurcsány emberével, Kálmán Olgával és az új SZDSZ jelöltjével, a momentumos Kerpel-Fronius Gáborral kellett megmérkőznie. Karácsony Gergely másnap bejelentette: az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum vezetői megállapodtak abban, hogy az őszi önkormányzati választási kampány idejére egy közös politikai testületet és közös operatív kampánystábot hoznak létre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére