Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így tombolt az iszlamista késelő Sydney belvárosában

Sümeghi Lóránt

2019.08.13. 15:30

Mostanra már több felvétel is napvilágot látott az incidensről.

Reggel megírtuk, egy iszlamista merénylő késsel hadonászott Sydney belvárosában, ennek következtében egy halálos áldozatot és több szúrt sebbel rendelkező embert találtak a rendőrök. Gavin Wood felügyelő a The Sydney Morning Herald című napilapnak úgy nyilatkozott, hogy az áldozatok közül egy nőt kórházba szállítottak, az ő állapota stabil, azonban médiaértesülések szerint egy másik nőt már holtan találtak, akinek a torkát vágták el.

Allahu akbart kiabáló férfi késelt Sydney-ben

Gavin Wood felügyelő a The Sydney Morning Herald című napilapnak úgy nyilatkozott, hogy az áldozatok közül egy nőt kórházba szállítottak, de az állapota stabil. A Sky News hírportál szerint a férfi azt kiabálta a rendőrök felé, hogy „Lőjetek le!„ A hírportál sydney-i hatósági forrásokra hivatkozva hozzátette, hogy a rendőrség szerint „elszigetelt esetről” volt szó, és [...]

A szemtanúk szerint az Allahu akbart kiabáló, Mert Nay névre hallgató férfit végül brit járókelők – akik között profi thai boxos és veterán focista is akadt – fékezték meg: testi erejükkel, valamint székekkel és dobozokkal szorították le az aszfaltra, ameddig ki nem érkeztek a hatóságok. Bár a rendőrség cáfolja, hogy Naynek lettek volna kapcsolatai szélsőséges iszlamistákkal (bár nemrég tért át a muzulmán hitre), találtak nála egy USB-adathordozót, amelyen az Egyesült Államokban és Új-Zélandon elkövetett, állítólagos fehér felsőbbrendűség nevében végrehajtott támadások voltak. Az incidensről két felvétel is kiszivárgott, melyeket szintén járókelők rögzítettek.


 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére