Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Berki egy szál alsónadrágban tudatta, hogy hivatalosan is főpolgármester-jelölt

Tóth Dalma

2019.09.10. 17:20

Berki Krisztián hétfőn jelentette be, hogy sikerült összegyűjtenie a megfelelő mennyiségű aláírást, így ő is indul a budapesti főpolgármester-választáson. Kedden kapta a hivatalos értesítést, hogy elfogadták az ajánlóíveit.

Berki Krisztián hétfőn jelentette be, hogy sikerült összegyűjtenie a megfelelő mennyiségű aláírást, így ő is indul a budapesti főpolgármester-választáson.

A celeb Instagram-oldalán táncra perdülve közölte, hogy sikerült a szükséges aláírás mennyiség dupláját, azaz közel 10 ezer szignót összegyűjtenie, így az október 13-ai főpolgármester-választáson majd rá is lehet szavazni. Berki mellett az alkalmatlan jelöltek listáját gyarapítja továbbá a szintén korábban celebként „dolgozó” Puzsér Róbert, a Zuglót csődbe vivő Karácsony Gergely és a Munkáspárt vezetője, Thürmer Gyula. A szavazólapon Budapest jelenlegi főpolgármestere, Tarlós István fog szerepelni az első helyen.

Kedden már a Nemzeti Választási Iroda honlapján is megjelent a valóságshow-k királyának adatlapja. Berki a Ripostnak elmondta, hogy ő már tudja, hogy hivatalosan is elfogadták a leadott ajánlóíveit.

A számokat még nem tudom, de azzal felhívtak, hogy hivatalossá vált az indulásom a főpolgármesteri székért. Azt üzenem a kihívóimnak, hogy számolgathatnak nyugodtan, de az X-eket úgyis én fogom begyűjteni

– közölte magabiztosan.

Azt továbbra sem árulta el az ellenzéki cirkuszi karaván tagja, hogy mit tenne Budapestért, csak annyit lehet tudni, hogy ingyenessé tenné a budapesti közlekedést, valamint kedvezményes parkolást ígért. Azonban posztolt egy összefoglaló videót kampányáról, amelynek aláfestő zenéjének az Örömódát választotta, ami nem véletlen, hiszen teljes mértékben meg van elégedve a saját teljesítményével. De nem csak ő, felesége, Berki Renáta is nagyon büszke férjére.

Fotó: Instagram

Képzeljétek el, most kaptuk a hírt, a hívást, hogy megvan az 5 ezer aláírásuuuunk, juhuuuu! (...) Büszke vagyok a férjemre és a csapatunkra! Köszönjük nektek budapestiek, hogy bizalmat szavaztatok a férjemnek!

– mondta Instagram-videójában celebné félmeztelen férjével pózolva.

Egyébként azóta Berki már egy újabb videót is közzétett, melyben leszögezte, ha lesz vita, rá lehet számítani.

Puzsér nekiment Berkinek

Az ellenzéki roncsderbi sohasem ér véget. Puzsért féltékenységi roham kapta el, kiakadt, hogy a valóságshow-k királyának ilyen hamar sikerült ennyi aláírást összegyűjtenie. A Csillag születik egykori bírája ezért azt követeli, hogy kettőzött alapossággal vizsgálják meg Berki Krisztián ajánlóíveit, mert úgy ítéli meg, hogy azt csakis adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg. Alig várjuk az ellenzéki cirkusz következő állomását: Berki biztos nem hagyja szó nélkül a másik bohóc, Puzsér kirohanását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére